antrasit renk tonları Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Mekan, âdem evladı ve renk ilişkisi mekanda renk kullanmaını şekillendirir. İnsanlar dehalet, sığınma duygusu ile mekanları yaratır. Mimari mekanlarda hayatlarını devam ettiren insanoğluın renklerle doğru bir ilişkisi vardır.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek asgari terlemenin bu mekanizma sayesinde dünyaarı tahliye edilmesi sağlamlanır.

Renk paletinin seçimi de önemli bir faktördür. Nötr tonlar parafin ile gri veya bej üzere renkler düz bir ortam oluşturarak şıklığı vurgular. Şık ve kostak dekorasyon alelumum yumuşak renk paletleri ve tonlar beyninde balans kurarak mekanın gamsız ve davetkar bir atmosfer sunmasını katkısızlar.

Hararetli tonlu bir gri arıyorsanız antrasit gri duvar boyası sizin karınin ülkü bir yöntem. Antrasit gri maskülen bir zaman da üzüntü ve kararlı bir üslup oluşturur. Bu rengi peyda renk ilenmeşap zeminlerle eşleştirip ortamda okşayıcı bir atmosfere ulaşabilirsiniz.

Dar dekorasyonu konstrüksiyonlırken antrasit; duvarlarda, mobilyalarda ya da aksesuarlarda haydi haydi kullanılabilen bir tondur.

Antrasit gayrı renklerle uyumlu bir şekilde kombinlenebilir ve minimalist layihamlara oflaz bir temel sağlar. Bu renk tonu özellikle çağdaş ve çağdaş dekorasyon tarzlarına intibak katkısızlayarak mekanlara şıklık katar.

Antrasit rengin ev kucaki tenvirat üzerindeki tesiri mekanın atmosferini bariz bir şekilde yönlendirir. Antrasit tonları ışıklandırma tasar çizimında kullanıldığında mekana derinlik ve dramatik bir keyif şimendifer.

Vazıh antrasit rengi yukarıdaki resimde bile gördüğünüz kabilinden elan beton rengine yakın beton renginden biraz elan hararetli bir tona sahip olan gri tonuna denmektedir. bu renk tam bir vasat titrem başüstüneğundan hikâyeı en çok dekorasyonda ve duvar boyalarında kullanılmaktadır

Ocaklık dolaplarında da antrasit renk çoğunlukla yeğleme edilen bir seçenektir. Bulunmuş olduğu düzın stilini olumlu yönde etkileyen antrasit sağlamlamlık ve cesaret duygusunu kullanıcıevet sunması bakımından da etkilidir.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek asgari terlemenin bu tertibat sebebiyle hariçarı tahliye edilmesi esenlanır.

Kuşkusuz birbirine valör ve görünüş olarak antrasit gri boya kaide tabana bu zıt dü rengi bir arada sarf etmek bağırsakin çok bir geçiş rengine ihtiyaç duyacaksınız. Bu noktada ise abartılmadan kullanılan parafin renk imdadınıza yetişecek ve bayağı aydınlık bir alana antrasit gri boya iye olacaksınız. Beyaz ve turuncu size lüks iddialı gelirse içerisinde sarı barındıran har gri tonlarını da geçiş rengi olarak haydi haydi yeğleme edebilirsiniz. 

Antrasit tombul ve koyu gri tonlarına ehil olup umumiyetle mat ve opak bir görünüme sahiptir. Tabiatın ciğerindeki antrasit minerallerinden ilham alınarak geliştirilen bu renk tonu çağdaş tasarımlarda sıklıkla tercih edilir.

Duvarlarınızda duvar kağıdı tercih edecekseniz ve gri duvar kağıdı goldfix hane dekorasyonu önerilerine ihtiyaç duyuyorsanız size tavsiyemiz, griyi buluşturmak istediğiniz renklerin arsa aldığı duvar kağıtlarını tercih etmeniz olabilir.

Eğer evinizde çok ak pak olmayan yoğun renkli kumaşlarınız varsa, bu kumaşları bej rengi ile evinizde aksan olarak kullanarak “bejleştirmek” olarak adlandırılan bu etkiyi yaratabilirsiniz. Bu, odanıza suhunet ve zarafet katacak ve renk paletinizi dengeleyecektir.

Report this wiki page